Om Decet.org

Vi som driver denne siden er et lite, men fremadstormende konsulentselskap, med fokus innenfor privatøkonomi. Den største andelen av våre kunder er privatpersoner, men vi yter også rådgivning til små selskap og enkeltpersonforetak.

Bloggen er et tilskudd til vår forretningsvirksomhet. Her samler vi sammen de vanligste spørsmålene vi får fra kundene våre, og gir svar vi tror har nytte for de fleste. Artiklene skal være til nytte både for leserne, og for oss. Å skrive er nemlig en fin måte å konkretisere tankene på.

Derfor blir temaene vi tar opp ikke bare konkrete råd og tips om noe vi kan, men også drøftinger om ting vi selv er nysgjerrige på.

Hva vi kan er enkelt å summere opp:

  • Alt om banktjenester som fond, aksjer, og andre verdipapirer.
  • Alt om ulike typer lån, som boliglån, lån til forskjellige kjøretøy, rammelån, samt forbrukslån, eller usikrede lån og kreditter med andre betegnelser.
  • Alt om sparing, som Boligsparing for ungdom, pensjonssparing, sparing på høyrentekonto, og annet.
  • Alt om investeringer i fast eiendom, herunder bolig, feriebolig, hytte, og annet.

Artikler om dette og mye mer vil komme på sidene ettersom skrivekløen tar oss. Gi gjerne tilbakemeldinger via bloggens kontaktskjema. Vi vil svare etter beste evne, og så snart vi har et ledig øyeblikk.